Tart Sisters Blueberry Cheese Tart

Tart Sisters Blueberry Cheese Tart

Terliur dibuatnya.

Blueberry banyak kat dalam.

Cheese pun rasa juga.

Tekstur dia just nice.

Ada kawan saje cuba sebelum puasa, dapat pagi, masa lunch dah tinggal separuh.

Bukan apa, admin tengah cerita ni pun sambil makan blueberry cheese tart ni. Dah berapa dah admin makan ni…

Dalam satu kotak, ada 40 pcs di dalamnya.

RM28.00

"Nak Repeat Order Sis. Nak Tiga"

Sebab dah nak raya ni dan cepat-cepat jual, Tart Sisters nak offer penghantaran percuma kalau beli at least dua.

Tapi honestly, beli dua pun tak cukup. Anak dapat je, mesti nak ngap dulu sebelum maknya.

Untuk pastikan cheese tart ini tak lenyek dibuat kurier, penghantaran hanya dibuat di kawasan KL dan Selangor sahaja…

Have Any Question?

Just click on the WhatsApp button below and we will answer any question you have on the products sold in Boliyoo you as soon as possible. 

You can speak in Malay or English with us :)

Shopping Basket