Tart Sisters Blueberry Cheese Tart

Tart Sisters Blueberry Cheese Tart

Terliur dibuatnya.

Blueberry banyak kat dalam.

Cheese pun rasa juga.

Tekstur dia just nice.

Ada kawan saje cuba sebelum puasa, dapat pagi, masa lunch dah tinggal separuh.

Bukan apa, admin tengah cerita ni pun sambil makan blueberry cheese tart ni. Dah berapa dah admin makan ni…

Dalam satu kotak, ada 40 pcs di dalamnya.

RM28.00

Eh, you got free shipping!

Just use NAKFREESHIPPING coupon code to get a free delivery to your house. Yeay!

Our Team Is Ready To Help!

Just click on the WhatsApp button below and we will help answer any question you have on the products sold in Boliyoo you as soon as possible.

"Nak Repeat Order Sis. Nak Tiga"

Sebab dah nak raya ni dan cepat-cepat jual, Tart Sisters nak offer penghantaran percuma kalau beli at least dua.

Tapi honestly, beli dua pun tak cukup. Anak dapat je, mesti nak ngap dulu sebelum maknya.

Untuk pastikan cheese tart ini tak lenyek dibuat kurier, penghantaran hanya dibuat di kawasan KL dan Selangor sahaja…

What Is Boliyoo?

Boliyoo is an online e-commerce that focus on your satisfaction

Looking for products by local Malaysians? We have it here. Do you have a product that you want to sell? More place for you to reach? You can reach more here.

Have a question? You can whatsApp to us directly. Our friendly team will help you as soon as possible.

Know more about our mission

Shopping Basket