TEMPAT MANA NAK CARI BARANG ONLINE SELAIN LAZ, SHOP, DAN ZAL?

“Li, asyik nampak Laz, Sop dengan Zal je.

Takde tempat lain ke nak usya2 barang online ni?” tanya Aisyah kepada kawan baiknya, Azli.

“Aku ada nampak site baru weh. Boliyoo nama dia. Boli yoo kat situu! Hahaha.” seloroh Azli pada kawannya.

“Serius laaa Li… orang tengah bosan ni nak cari dia wat lawak lak.”

“Eh betul la… kau pergi ke https://boliyoo.com. Memang wujud la. Tak caya lak…”

Apa Boliyoo Sebenarnya?

Boliyo ni sebenarnya platform e-commerce yang fokus kepada produk-produk perniagaan kecil dan sederhana di Malaysia.

Ada produk yang ingin dijual? Boleh jual dekat Boliyoo ni.

Teringin menyokong produk SME? Boli yoo kat situ!

Sekarang ni tak banyak lagi… baru je buat. Tapi everything has a beginning. Ini pun sama. Slow-slow bina.

Kami sedang mencari usahawan yang ada produk untuk dijual… dan menjadi platform e-commerce yang orang ramai suka nak pakai.

Eh, ada produk nak jual? Meh beritahu! Kami nak jual di Boliyoo ni ha!

Pss… ada produk nak letak di Boliyoo? Mesej atau emel kami sekarang juga!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *